Hisense
Hisense
ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈАРегистрирајте се и бидете безбедни со најсовремена технологија.
1

Една од најважните работи при изборот на вашиот нов уред е гаранцијата на производителот, бидејќи гарантниот период зборува за квалитетот на производот. Сигурни во квалитетот на Hisense апаратите - ви обезбедивме продолжена гаранција за вашиот апарат.

За да добиете продолжена гаранција, треба да го пополните формуларот за регистрација подолу за вашиот апарат:

Телевизори Hisense: Сите Hisense телевизори имаат одлична 5 годишна гаранција со регистрација преку формуларот за дополнителна гаранција. Можете да го регистрирате вашиот нов Hisense телевизор за продолжена гаранција 30 дена од денот на купувањето. За продолжена гаранција можат да се регистрираат сите купени телевизори до 31.08.2024 година.

Hisense фрижидери: Регистрирајте се и добијте петгодишна гаранција за вашиот нов Hisense фрижидер. Можноста за петгодишна гаранција се остварува со регистрирање на апаратот во рок од 30 дена од датумот на купување означен на фискалната сметка или на фактурата и важи само за апаратите купени во промотивниот период. Промотивниот период важи од 01.09.2023 година до 31.12.2024 година.

Hisense машини за перење и сушење алишта: Регистрирајте се и добијте петгодишна гаранција за вашата нова Hisense машина за перење/сушење/перење и сушење. Можноста за петгодишна гаранција се остварува со регистрирање на апаратот во рок од 30 дена од датумот на купување означен на фискалната сметка или на фактурата и важи само за апаратите купени во промотивниот период. Промотивниот период важи од 01.09.2023 година до 31.12.2024 година.

Клима уреди Hisense: Сѐ што треба да направите е да го пополните формуларот и ќе добиете сертификат за 5 годишна гаранција на компресорот на инвертер клима уредот. Можноста за продолжување на гаранцијата за вкупен период од 5 години се однесува на компресорот во сите инвертер клима уреди. Можноста за петгодишна гаранција се остварува со регистрирање на уредот во рок од 30 дена од датумот на купување и важи само за клима уредите купени во промотивниот период. Промотивниот период е од 13.05.2024 година заклучно со 31.07.2024 година.

Производ 1

Прикачете го фајлот _form/fileup/wait