Hisense
Hisense

Услови и правила

Гаранција на телевизори

10 годишна гаранција на Hisense инвертер мотор

Hisense фрижидери

Hisense машини за перење и сушење алишта

5 годишна гаранција на компресорот на инвертер клима уреди од Hisense