Garancija - Hisense
Hisense
Hisense
PRODUŽENA GARANCIJARegistrujte se i budite sigurni uz vrhunsku tehnologiju.
1

Jedna od bitnijih stvari prilikom izbora vašeg novog uređaja jeste garancija proizvođača, s obzirom da garantni rok govori o samom kvalitetu proizvoda. Sigurni u kvalitet Hisense uređaja – obezbedili smo vam produženu garanciju za vaš uređaj.

Da biste ostvarili produženu garanciju neophodno je da popunite registracioni obrazac u nastavku za svoj uređaj:

Hisense Televizori: Registrujte se i ostvarite 5 godina garancije na bilo koji Hisense TV model kupljen od 01.12.2021. pa nadalje. Registraciju svog novog Hisense televizora za produženu garanciju možete izvršiti u periodu od 30 dana od datuma kupovine. 

Hisense klima uređaji – garancija na kompresor: Sve što treba da uradite je da popunite formular i na email adresu navedenu u formularu ćete dobiti garantni list za 5 godina garancije na kompresor. Za dodatnu garanciju mogu biti registrovani klima uređaji kupljeni između 01.12.2021. i 31.12.2022. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 5 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja. Mogućnost petogodišnje garancije se ostvaruje registracijom aparata u roku od tri meseca od datuma kupovine.

Hisense frižideri: Da biste ostvarili pravo na petogodišnju garanciju neophodno je da registrujete vaš novi frižider u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu. 

Hisense mašine za pranje i sušenje veša: Da biste ostvarili pravo na produženu garanciju neophodno je da registrujete vaš uređaj popunjavanjem obrasca u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu. 

Hisense rerne i ploče za kuvanje: Registrujte se i ostvarite 5 godina garancije na bilo koji model Hisense rerne ili ploče kupljen između 01.02. i 31.12.2022. Registraciju možete izvršiti u periodu od 30 dana od datuma kupovine.  

Hisense mašine za pranje sudova: Da biste ostvarili pravo na produženu garanciju neophodno je da registrujete vaš uređaj popunjavanjem obrasca ispod u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu.

Aparat 1

Priložiti kopiju računa Sačekajte...