Garancija - Hisense
Hisense
Hisense
PRODUŽENA GARANCIJARegistrujte se i budite sigurni uz vrhunsku tehnologiju.
1

Jedna od bitnijih stvari prilikom izbora vašeg novog uređaja jeste garancija proizvođača, s obzirom da garantni rok govori o samom kvalitetu proizvoda. Sigurni u kvalitet Hisense uređaja – obezbedili smo vam produženu garanciju za vaš uređaj.

Da biste ostvarili produženu garanciju neophodno je da popunite registracioni obrazac u nastavku za svoj uređaj:

Hisense Televizori: Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na bilo koji Hisense TV model kupljen nakon 01.12.2021 na teritoriji Republike Srbije. Registraciju svog novog Hisense televizora za produženu garanciju možete izvršiti u periodu od 60 dana od datuma kupovine.

Hisense klima uređaji – garancija na kompresor: Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na kompresor klima uređaja. Za dodatnu garanciju na kompresor mogu biti registrovani klima uređaji kupljeni do 31.12.2024. Registraciju svog Hisense klima uređaja možete izvršiti u periodu od 60 dana od datuma kupovine na fiskalnom računu.

Hisense frižideri:
Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na vaš novi Hisense frižider u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu.

Hisense mašine za pranje i sušenje veša: Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na vašu novu Hisense mašinu za pranje / sušenje / pranje i sušenje veša u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu.

Hisense Inverter Motor: Ukoliko vaš Hisense uređaj ima Inverter Motor, prilikom registracije samog uređaja automatski se registrujete i za produženu desetogodišnju garanciju koja se odnosi na Inverter Motor. U email poruci će vam pored sertifikata produžene petogodišnje garancije uređaja stići i sertifikat produžene desetogodišnje garancije Inverter Motora. Rok za registraciju je (kao i za same uređaje) 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu.

Hisense rerne i ploče za kuvanje: Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na bilo koji model vaše nove Hisense rerne ili ploče u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu.

Hisense mašine za pranje sudova: Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na vašu novu Hisense mašinu za pranje sudova u roku od najkasnije 60 dana od datuma kupovine koji se nalazi na fiskalnom računu.


Ovde pogledajte kako da pronađete serijski broj: Kako da pronađem serijski broj na uređaju?


Aparat 1

Priložiti kopiju računa Sačekajte...