Hisense
Hisense
PRODUŽENA GARANCIJARegistrujte se i budite sigurni uz vrhunsku tehnologiju.
1

Jedna od bitnijih stvari prilikom izbora vašeg novog aparata jeste garancija proizvođača, s obzirom da garantni rok govori o samom kvalitetu proizvoda. Sigurni u kvalitet Hisense aparata – obezbijedili smo produženu garanciju za vaš aparat.

Da biste ostvarili produženu garanciju neophodno je da popunite registracioni obrazac u nastavku:


Hisense Televizori: Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na bilo koji Hisense TV model kupljen do 31.12.2023. Registraciju svog novog Hisense televizora za produženu garanciju možete izvršiti u periodu od 8 sedmica (56 dana) od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.


Hisense klima uređaji – garancija na kompresor:
 Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na kompresor klima uređaja. Za dodatnu garanciju na kompresor mogu biti registrovani klima uređaji kupljeni do 31.12.2023. Registraciju svog Hisense klima uređaja možete izvršiti u periodu od 8 sedmica (56 dana) od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.


Hisense frižideri:
 Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na vaš novi Hisense frižider u periodu od 8 sedmica (56 dana) od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.

Hisense Inverter Kompresor: Ukoliko vaš Hisense frižider ima Inverter Kompresor, prilikom registracije samog aparata automatski se registrujete i za produženu desetogodišnju garanciju koja se odnosi na Inverter Kompresor. U email poruci će vam pored certifikata produžene petogodišnje garancije aparata stići i certifikat produžene desetogodišnje garancije za Inverter Kompresor. Rok za registraciju je (kao i za same aparate) 8 sedmica (56 dana) od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.



Hisense mašine za pranje i sušenje veša: Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na vašu novu Hisense mašinu za pranje / pranje i sušenje veša u roku od najkasnije 8 sedmica (56 dana) od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.

Hisense Inverter Motor: Ukoliko vaš Hisense aparat ima Inverter Motor, prilikom registracije samog aparata automatski se registrujete i za produženu desetogodišnju garanciju koja se odnosi na Inverter Motor. U email poruci će vam pored certifikata produžene petogodišnje garancije aparata stići i certifikat produžene desetogodišnje garancije Inverter Motora. Rok za registraciju je (kao i za same aparate) 8 sedmica (56 dana) od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.

Aparat 1

Priložite fajl _form/fileup/wait