Hisense
Hisense
PRODUŽENA GARANCIJARegistrujte se i budite sigurni uz vrhunsku tehnologiju.
1

Jedna od bitnijih stvari prilikom izbora vašeg novog aparata jeste garancija proizvođača, s obzirom da garantni rok govori o samom kvalitetu proizvoda. Sigurni u kvalitet Hisense aparata – obezbijedili smo produženu garanciju za vaš aparat, ukoliko se registrujete na vrijeme.


Hisense Televizori: Za odabrane modele TV-a, uživajte 5 godina garancije. Samo se registrujte u roku od 8 sedmica od kupovine, i to za uređaje kupljene najkasnije do 31.12.2024.

Hisense Klima uređaji: Ostvarite 5 godina garancije na kompresor Hisense klima uređaja, pod uslovom da je klima uređaj kupljen do 31.12.2024. i registrovan u navedenom roku od 8 sedmica.

Hisense Frižideri: Ostvarite 5 godina garancije na frižidere, uključujući automatsku registraciju za 10-ogodišnju garanciju Inverter Kompresora za modele koji imaju Inverter kompresor. Registracija unutar 8 sedmica od kupovine.

Hisense Mašine za pranje i sušenje veša: Uživajte 5 godina garancije, uključujući automatsku registraciju za 10-ogodišnju garanciju Inverter motora za modele koji imaju Inverter motor. Registracija unutar 8 sedmica od kupovine.


Važno: Registracija se mora izvršiti u roku od 8 sedmica (56 dana) od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.

Popunite obrazac ispod i na mail ćete dobiti certifikat produžene garancije.

Ovdje pogledajte gdje da pronađete serijski broj: Gdje da pronađem serijski broj na aparatu?

Aparat 1

Priložite fajl _form/fileup/wait